Mentorskapsprogram i mediumskap

Ett mentorskap är ett mer nära samarbete för att leda dig framåt på din väg som medium. Du har kommit en bra bit på väg i ditt mediumskap och har en inre drivkraft om att det är rätt väg att gå för dig. Du kan också vara arbetande medium men upplever att du behöver få nya arbetssätt och utveckling i ditt arbete.
Mentorskaps program innebär ett mer individuellt utformad plan för dig.
Förutom helgkurser ingår också teoretiska och praktiska hemuppgifter mellan kurstillfällena. Uppföljning, handledning och stöd sker via, möte, telefon, skype eller Zoom.

För att kunna bli antagen till detta program bör du ha gått tidigare helgkurser i vår skola eller också behöver du gå 1-2 helgkurser inom mediumskap innan man kan söka till ett mentorskaps program. Detta för att få en uppfattning om din praktiska kunskap och erfarenhet och att det överensstämmer med bådas krav och förväntningar.
Marita ställer höga krav som hon själv har fått genomgå i sin utbildning genom Spiritualists National Union där hon innehar CSNU (d) (s).
Marita brinner för att ge kunskap om andevärlden, spiritualism, mediumskap och för att ge dig verktyg för att du ska kunna få och bli det bästa för andevärlden och till dem som kommer till dig.
Önskar du mera information, kontakta Marita genom email: kyrioteslightofspirit@gmail.com eller under fliken kontakta