Kunder upplevelser

Storseanser

Tack för en stämningsfull kväll fylld med fin kärleksfulla meddelanden och ljusa klara kontakter.

Hemkommen från en underbar seans kväll, så mycket omtanke med fina minnen och kärlek som förmedlades i vackra budskap, då hon som exemplariskt ambassadör arbetade för andevärlden.

Så jäkla känslosamt och familjärt och varmt i hjärtat så värt

Jättefin och hjärtevärmande seans, Tack

Underbar kväll.

Tack för en jättefin kväll-


Ande kontakt
Tack Marita! Det var mycket speciellt att få höra från min pappa. Han kallade mig alltid för min prinsessa. När jag är ute och går på kvällarna tittar jag alltid upp mot stjärnorna och tänker på ande världen som du sa. Det stämde så bra med det du sa om mitt arbete och förändringar
Det var underbart att få höra från honom.
Tack så mycket Marita

Ande kontakt
Tack för meddelande från min vän. Det stämde att vi hade mycket roligt ihop och var ute på nattklubbar och att hon fick ALS. Jag hade en härlig tid tillsammans med henne och saknar henne mycket.

Ande kontakt
Det var min bästa vän och det stämde att han spelade fotboll och att vi hängde framför tvn och tittade på fotboll och sport. Jag har varit nedstämd ett tag , det stämmer och jag tror att det var därför min bästa vänner kom med glädje.
Själs bild

Vilken helt underbar själs bild du fått fram, blev helt betagen wow!!'

Ser så mycket i bilden, underbart.

Vägledning

Tänker ofta på dig och den vägledning du har gett. Tacksam!

Ande kontakt

Jag vill tacka dig för din hjälp! Det kändes så otroligt skönt att kunna gå vidare i sorgen.

Stort tack! din hjälp var ovärderlig.

Ande kontakt

Det du förmedlade från min son har betytt mycket för mig.

Ande kontakt

Tacksam och lite omskakad. Jag hade inte förväntat mig någon kontakt. Jag hade frågor i mina tankar , inget mediet visste om. Sjukhusvistelse, dropp i slutet och gick fort i slutet. Namnet stämde, släktnamn, tajta gifta, personligheten stämde. Musiken på begravningen stämde, många på begravningen.

Ande kontakt

Tack det var fint och jättespännande! Många känslor kom upp både hos mig och min syster. Du har bidragit till att jag kan vara vuxen och känna mig hel.

Healing

Har du möjlighet att fortsätta hjälpa oss med healing så är vi oerhört tacksamma.

Healing

Jag vill tacka dig allra varmast för att du har givit min väninna distanshealing. Läkarna trodde knappt att hon skulle leva till sommaren men hon klarade sig till sen höst som hon ville , eftersom hon älskade hösten. Att du skickade healing blev som en gåva från mig och jag tror att hon kände hur mycket jag brydde mig om henne. Så än en gång vill jag tacka dig och önska dig all god kraft.

Kunder berättar